loading...
دانلود،تازه های مختلف و ...
جواد رضائی بازدید : 76 سه شنبه 22 مرداد 1392 نظرات (0)

پژوهشگران آلمانی ماهواره کوچک و مربع شکلی که صرفا یک کیلوگرم وزن و ١٠ سانتیمتر ضلع دارد را در نمایشگاه بین المللی هانوفر به نمایش می گذارند.

این ماهواره که سری سوم ماهواره های دانشگاه ورتسبورگ آلمان موسوم به "او.دبلیو.ای." می باشد، قرار است از ١٩ تا ٢٣ آوریل (٣٠ فروردین تا ٣ اردیبهشت) در نمایشگاه هانوفر معرفی شود.

نمایشگاه بین المللی هانوفر که "بهینه تر، نوآورتر، پایدارتر" شعار آن است، طی چهار روز نوآوری ها، تحولات، توسعه ها، فناوری ها و همچنین وسائل و تجهیزات گوناگون از جهان صنعت را برای بازدیدکنندگان به نمایش می گذارد. انرژی، تحرک، تجهیزات خودکار، قطعات و لوازم یدکی صنعتی موضوعات محوری و اصلی این نمایشگاه است.

نوآوری های فنی دانشمندان ورتسبورگ در بخش فضانوردی و "روبات- خودرو" از جمله ماهواره "او.دبلیو.ای.- ٣" و روبات "مرلین" در غرفه آژانس فضانوردی اروپا (ای.اس.آر.) نمایشگاه هانوفر عرضه می شود.

مرلین یک روبات زمینی متحرک برای ناوبری هوشمند است که می تواند با وجود وزن کم، مسیرهای دور را طی کرده و با اطمینان موانع را پشت سر بگذارد.

مناسب کردن ارتباطات اینترنتی برای فضا، هدف اصلی ماموریت ماهواره  "او.دبلیو.ای." می باشد که قرار است دسامبر سال جاری توسط موشک اروپایی "وگا" به مدار زمین برده شود. در حالیکه تبادل داده ها از طریق اینترنت در روی زمین نسبتا بدون مشکل صورت می گیرد، ابرها و مزاحمت های جوی تردد و تبادل داده ها بین زمین و فضا را مختل می کنند.

بدین خاطر کامپیوترها در تبادل و انتقال داده ها با یکدیگر اغلب از خسارت داده های خود خبر می دهند و پاکت داده های خود را مجددا ارسال می نمایند که این امر باعث ترافیک سنگین در هدایت داده ها و یا قطع ارتباطات می شود. ماهواره "او.دبلیو.ای.-٣" قرار است از طریق ارسال سیگنال های منظم و مرتب به زمین، به دانشمندان کمک نماید تا بتوانند پروتکل های اینترنتی رایج را با شرایط سخت تطبیق دهند.

در حالیکه اولین ماهواره "او.دبلیو.ای." که سال ٢٠٠۵ میلادی به مدار پرتاب شد، تطبیق پروتکل های اینترنتی در فضا برای تبادل اطلاعات در آینده را ارزیابی کرد، دومین ماهواره "او.دبیلو.ای." فعالیت خود را با آزمایشاتی جهت تعیین دقیق جایگاه و جهت یابی خود در فضا در سال ٢٠٠٩ میلادی شروع کرد. این ماهواره با وجود کوچکی، دارای یک سیستم ناوبری ماهواره، چندین سنسور کوچک برای تعیین جهت خورشید، حوزه مغناطیسی زمین و چرخش خود دارد.

پژوهشگران دانشگاه ورتسبورگ به مدیریت پرفسور "کلاوس شیلینگ" در حال حاضر بر روی سومین نسل این نوع ماهواره ها کار می کنند و "او.دبلیو.ای.- ٣" به یک سیستم تنظیم وضعیت مجهز است تا بتوان سمت و جایگاه آن در فضا را از روی زمین بطور فعالی تغییر داد.

هدف پژوهشگران طراحی و عرضه قطعات کلیدی است تا بتوان فعالیت گروهی و هماهنگ چند ماهواره "او.دبلیو.ای." را محقق کرد.

شیلینگ می گوید، این هدف می تواند چشم اندازهای کاربردی جالب برای نظاره زمین از فضا و ایجاد شبکه های ماهواره ای ارزان و پروازی در بخش اطلاع رسانی را بگشاید.

چنین ماهواره های کوچکی را می توان بعلاوه به مدارهایی فرستاد که صرفا ١٠٠ یا ٢٠٠ کیلومتر با زمین فاصله دارند و خطر از دست دادن سریع ماهواره ها زیاد است. در این مدارها، خطر تصادم ماهواره ها با ذرات جوی بسیار زیاد است و می تواند باعث سقوط ماهواره ها شود.

"او.دبلیو.ای.- ٣" و نسل های بعدی این سری ماهواره های دانشگاه ورتسبورگ بعلاوه به یک دوربین مجهز خواهند بود و می توان آنها را در صورت بروز یک حادثه محیط زیستی، برای تهیه عکس و نقشه محل حادثه برای نیروهای امداد بسیار سریع و ارزان به فضا پرتاب کرد.

دانشمندان آلمانی برای ساخت روبات مرلین در بخش سنسوریک، تبادل اطلاعات و ارزیابی داده ها با استفاده از فناوری های شبیه ماهواره "او.دبلیو.ای."، حرکت این روبات در شرایط سخت را ممکن نموده اند.

پژوهشگران قصد دارند در رابطه با مرلین نیز چندین روبات- خودرو را هماهنگ کنند تا بتوانند بطور مستقل در یک گروه، ماموریت ها و وظایف پیچیده تری را مشترکا و سریع تر اجرا نمایند.

پرفسور شیلینگ می گوید، این روبات ها می توانند به عنوان نمونه از نیروهای آتش نشانی در امر تجسس مجروحین و قربانیان در حوادث بزرگ حمایت کنند.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
این سایت برای راحت کردن شما دوستان عزیز در هنگام وبگردی شماست که با توجه به موضوعات موجود می توانید به راحتی به آنچه مدنظر شماست برسید. امیدوارم ساعات خوشی را داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    شما دوستان عزیز بیشتر طرفدار کدامیک از موضوعات زیر برای ارایه در این سایت هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 39
  • کل نظرات : 7
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 14
  • باردید دیروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 135
  • بازدید ماه : 132
  • بازدید سال : 798
  • بازدید کلی : 9,336
  • کدهای اختصاصی